Turun Wushu Kungfu Seura ry

Syyskausi 20.8.-15.12.2018

Kaikki muut treenit alkavat viikolla 34 paitsi aikuisten alkeiskurssi alkaa vasta 5.9. Junioreiden alkeiskurssi alkaa 24.8. Tarkemmat tiedot alla kunkin kurssin kohdalla. Torstaina 6.12. ei ole treenejä.

 

Wushu

Harjoitustilana toimii Liikuntakeskus Alfan kamppailulajisali osoitteessa Raunistulantie 15 C, 20300 Turku. Tilassa on liikuntarannekkeella toimiva kulkuportti. Lue lisää liikuntarannekkeesta sivun alareunasta. Kursseille ilmoittaudutaan etukäteen osoitteeseen valmentajat@twks.fi. Ensimmäinen kokeilukerta on ilmainen.

Harjoitusasuksi sopii mukava liikunta-asu. Oman ja kanssaharjoittelijoiden turvallisuuden takaamiseksi kaikki korut on otettava pois, kynnet pidettävä lyhyenä ja pitkät hiukset kiinni. Silmälasien käyttö omalla vastuulla. Seuralla ei ole vakuutusta, joten tarkistathan, että tapaturmavakuutuksesi kattaa kamppailulajiharrastuksen.

 

– Junioreiden alkeis- ja peruskurssi (7-14 v.) 24.8.-14.12.

Perjantaina klo 17-18 (matto 5)

Kurssimaksu 50 €, joka sisältää liikuntarannekkeen ja treenipaidan. Alle 20-vuotiaiden kulku portista on maksutonta nuorille tarkoitetulla liikuntarannekkeella.

Ilmoittaudu etukäteen osoitteeseen valmentajat@twks.fi tai hallitus@twks.fi. Sähköposteissa on ollut ongelmia, joten jos et saa vastausta muutaman päivän sisällä niin lähetä ilmoittautuminen uudestaan. Voit tarvittaessa ilmoittautua myös facebook-viestillä. Ilmoittautuminen on välttämätöntä, jotta osaamme tulla päästämään sinut portista sisään.

Juniorikurssilla harjoitellaan Shaolin-tyylin perustekniikoita sekä kevyttä akrobatiaa, kehonhallintaa, venyvyyttä, nopeutta ja reaktiokykyä hauskasti pelien ja leikkien avulla.

 

– Junioreiden jatkokurssi 22.8.-13.12.

Keskiviikkona klo 17-18 (matto 1) ja torstaina klo 17-18 (matto 2)

Kurssilla harjoitellaan hieman kovemmalla tahdilla harjoittelijoiden ikä kuitenkin huomioiden.

 

– Aikuisten alkeiskurssi 5.9.-13.12.

Keskiviikkona klo 18-19:30 (matto 3) ja torstaina klo 18-19:30 (matto 1-2)

Kurssimaksu 40 €, jonka lisäksi tulee rannekemaksu 2 €/kerta (alle 20-vuotiailta 0 €). Ensimmäinen kokeilukerta on ilmainen, jonka jälkeen seura veloittaa sisäänpääsystä 2,5 €/kerta, jollet ole hankkinut omaa liikuntaranneketta.

Ilmoittaudu etukäteen osoitteeseen valmentajat@twks.fi tai hallitus@twks.fi. Sähköposteissa on ollut ongelmia, joten jos et saa vastausta muutaman päivän sisällä niin lähetä ilmoittautuminen uudestaan. Voit tarvittaessa ilmoittautua myös facebook-viestillä. Ilmoittautuminen on välttämätöntä, jotta osaamme tulla päästämään sinut portista sisään.

Alkeiskurssilla harjoitellaan Shaolin-tyylin perustekniikoita sekä lihaskuntoa, kehonhallintaa ja venyvyyttä. Alkeiskurssi kestää noin puoli vuotta. Kurssilla on viitteellinen 15 vuoden ikäraja.

 
– Aikuisten peruskurssi 22.8.-13.12.

Keskiviikkona klo 18-19:30 (matto 3) ja torstaina klo 18-19:30 (matto 1-2)

Kurssimaksu 40 € + rannekemaksu.

Alkeiskurssin käytyään harjoittelija siirtyy peruskurssille, joka kestää noin vuoden. Peruskurssilla harjoitellaan edelleen perustekniikoita, lihaskuntoa, kehonhallintaa ja venyvyyttä. Näiden lisäksi tehdään sovelluksia, edistyneempiä tekniikoita, liikesarjoja ja akrobatiaa.

 
– Aikuisten jatkokurssi ja edistyneet 23.8.-15.12.

Torstaina klo 18-19:30 (matto 1-2) ja lauantaina klo 10:30-12 (matto 5)

Kurssimaksu 40 € + rannekemaksu.

Noin 1,5 vuoden harjoittelun jälkeen harjoittelija siirtyy jatkokurssille. Jatkokurssilla harjoitellaan edistyneempiä tekniikoita, sovelluksia, liikesarjoja sekä erilaisten wushuun perinteisesti kuuluvien aseiden käyttöä. Jatkokurssilla harjoitellaan myös akrobatiaa ja jatketaan edelleen lihaskunnon, kehonhallinnan ja venyvyyden kehittämistä.

Harjoittelija siirtyy edistyneiden ryhmään, kun valmentaja katsoo tämän osaavan alkeis-, perus- ja jatkokurssin tekniikat riittävän hyvin. Tämän jälkeen harjoittelija pystyy itse vaikuttamaan harjoittelun sisältöön ja keskittymään itseään eniten kiinnostaviin osa-alueisiin.

 

Akrobatia 20.8.-10.12.

Maanantaisin klo 19:30-21 Liikuntakeskus Alfan VOIMISTELUTILASSA. Akrobatia on ITSENÄINEN kurssi, jolle voi osallistua, vaikka ei harjoittelisi wushua. Wushun perusteiden hallinta on kuitenkin suotavaa.

Kurssimaksu 20 € + rannekemaksu. Jos osallistut jollekin wushu-kurssille, voit osallistua akrobatiaan pelkällä rannekemaksulla.

Uusi harjoittelija, ilmoittaudu etukäteen osoitteeseen valmentajat@twks.fi tai hallitus@twks.fi. Sähköposteissa on ollut ongelmia, joten jos et saa vastausta muutaman päivän sisällä niin lähetä ilmoittautuminen uudestaan. Voit tarvittaessa ilmoittautua myös facebook-viestillä. Ilmoittautuminen on välttämätöntä, jotta osaamme tulla päästämään sinut portista sisään.

Kurssilla harjoitellaan perusakrobatiaa aina kärrynpyöristä erilaisiin voltteihin sekä wushulle tyypillisiä hyppypotkuja ja vaikeusliikkeitä (nandu). Harjoittelussa huomioidaan harjoittelijoiden lähtötaso. Kurssilla harjoitellaan myös kehonhallintaa, lihaskuntoa ja venyvyyttä.

 

Kesätreenit 2018

 
– Vähintään alkeiskurssin suorittaneille aikuisille sekä junioreille keltaisesta vyöstä ylöspäin

10.6.-19.8. keskiviikkoisin ja sunnuntaisin klo 18-19:30 Vätinpuistossa (n. Pyörämäentie 13). Sunnuntain treenit aloitetaan Rieskalähteen koulun läheisiltä portailta (n. Rieskalähteentie 20), josta siirrytään alkulämmittelyn jälkeen puistoon. Tule siis sunnuntaisin suoraan portaille. Kesän aikana opetellaan keppisarja Yuan Hou Bang. Valmentajana toimii Elina Laitinen. Sateen sattuessa treenejä ei pidetä. Tästä ilmoitetaan viimeistään kolme tuntia etukäteen sähköpostilistalla ja facebookissa.

 

– Junioreille ja kilpailemisesta kiinnostuneille

5.6.-31.7. tiistaisin klo 17-19. Kokoontuminen osoitteessa Sepänkatu 1, josta siirrytään joko puistoon tai sateen sattuessa Taideakatemian sirkuslinjan harjoitussaliin. Kurssin aiheena on Gunshu (peruskeppisarja), Chan Quan (pohjoisen tyylin aseeton sarja) sekä kilpaliikkeiden harjoittelu. Valmentajana toimii Hannu Pham. Kurssi on suunnattu erityisesti junioreille ja kilpailemisesta kiinnostuneille, mutta kaikki kiinnostuneet seuran jäsenet saavat osallistua.

 

Molemmissa treeneissä tarvitaan keppiä. Jos sinulla ei sellaista vielä ole, ilmoita siitä etukäteen osoitteeseen valmentajat@twks.fi Kepin hinta on 14 €.

Kesätreeneissä ei ole erillistä kurssimaksua, mutta jollet ole osallistunut kursseille kevätkaudella, sinun tulee maksaa seuran vuosittainen jäsenmaksu 10 €. Sen voi maksaa tilille FI44 5710 0420 2339 26, saaja Turun Wushu Kungfu Seura ry ja viitenumero 1135. Muista käyttää viitettä!

 

Liikuntaranneke

Liikuntakeskus Alfassa on käytössä kulkuportti, joka toimii liikuntarannekkeella. Rannekkeen voi ostaa Impivaaran uimahallista (Uimahallinpolku 4) sen jälkeen, kun seura on ilmoittanut kurssilaisen tiedot liikuntapalvelukeskukselle. Jos sinulla on jo valmiiksi Turun kaupungin liikuntaranneke, voit käyttää samaa ranneketta myös Alfassa, kunhan se on ensin rekisteröity sinne. Tätä varten sinun tulee ilmoittaa valmentajallesi rannekkeen numero. Rekisteröimisessä voi kestää muutama päivä.

Rannekkeelle ladataan kerralla 10 käyntiä (20 €). Ensimmäisen lataus tehdään Impivaaran uimahallissa. Myöhemmät lataukset voi tehdä netissä verkkopankkitunnuksilla. Tällöin ranneke latautuu portilla, kun käytät sitä seuraavan kerran. Lataus tulee tehdä muutama tunti etukäteen, jotta se ehtii kirjautua järjestelmään ja ranneketta tulee käyttää viimeistään 14 päivän kuluessa latauksesta.

Ranneke maksaa 8 € ja yksi käyntikerta 2 €. Alle 20-vuotiaille käyttö on ilmaista. Juniorikurssilaisten rannekkeissa on saattajaominaisuus eli samalla rannekkeella pääsee myös saattaja harjoittelijan jälkeen. Saattaja ei kuitenkaan saa tulla harjoittelemaan.