Turun Wushu Kungfu Seura ry

Kurssit

Syyskausi 8.1-31.5.2018

 

WUSHU

Harjoitustilana toimii Liikuntakeskus Alfan kamppailulajisali, Raunistulantie 15 C, 20300 Turku. Tilassa on liikuntarannekkeella toimiva kulkuportti. Lue lisää liikuntarannekkeesta sivun alareunasta.

 

– Juniorikurssi 7-14 v.

Perjantaisin klo 17-18 (matto 5)

Kurssimaksu 50 €, joka sisältää liikuntarannekkeen ja treenipaidan. Alle 20-vuotiaiden kulku portista on maksutonta nuorille tarkoitetulla liikuntarannekkeella.

Ilmoittaudu etukäteen osoitteeseen valmentajat@twks.fi, jotta osaamme odottaa sinua portilla.

Juniorikurssilla harjoitellaan Shaolin-tyylin perustekniikoita sekä kevyttä akrobatiaa, kehonhallintaa, venyvyyttä, nopeutta ja reaktiokykyä hauskasti pelien ja leikkien avulla. Valmentajina toimivat Timo-Ilkka Leikas, Duyen Pham ja Markus Pesonen.

– Juniorikurssi edistyneet

Torstaina klo 17-18 (matto 1)

Kurssilla harjoitellaan hieman kovemmalla tahdilla harjoittelijoiden ikä kuitenkin huomioiden.

Valmentajana toimii Huy Pham ja Jali Repo.

– Alkeiskurssi

Tiistaisin klo 17-18 (matto 3) ja torstaisin klo 18-19:30 (matto 1-2).

Kurssimaksu 40 €, jonka lisäksi tulee rannekemaksu 2 €/kerta (alle 20-vuotiailta 0 €). Ensimmäinen kokeilukerta on ilmainen, jonka jälkeen seura veloittaa sisäänpääsystä 2,5 €/kerta, jollet ole hankkinut omaa liikuntaranneketta.

Ilmoittaudu etukäteen osoitteeseen valmentajat@twks.fi, jotta osaamme odottaa sinua portilla.

Alkeiskurssilla harjoitellaan Shaolin-tyylin perustekniikoita sekä lihaskuntoa, kehonhallintaa ja venyvyyttä. Alkeiskurssi kestää noin puoli vuotta. Valmentajina toimivat Huy Pham ja Martti Soininen. Kurssilla on viitteellinen 15 vuoden ikäraja.

 

– Peruskurssi

Tiistaisin klo 17-18 (matto 3) ja torstaisin klo 18-19:30 (matto 1-2)

Kurssimaksu 40 € + rannekemaksu.

Alkeiskurssin käytyään harjoittelija siirtyy peruskurssille, joka kestää noin vuoden. Peruskurssilla harjoitellaan edelleen perustekniikoita, lihaskuntoa, kehonhallintaa ja venyvyyttä. Näiden lisäksi tehdään sovelluksia, edistyneempiä tekniikoita, liikesarjoja ja akrobatiaa. Valmentajina toimivat Martti Soininen ja Huy Pham.

 

– Jatkokurssi

Torstaisin klo 18-19:30 (matto 1-2) ja lauantaisin klo 10:30-12 (matto 6)

Kurssimaksu 40 € + rannekemaksu.

Noin 1,5 vuoden harjoittelun jälkeen harjoittelija siirtyy jatkokurssille. Jatkokurssilla harjoitellaan edistyneempiä tekniikoita, sovelluksia, liikesarjoja sekä erilaisten wushuun perinteisesti kuuluvien aseiden käyttöä. Jatkokurssilla harjoitellaan myös akrobatiaa ja jatketaan edelleen lihaskunnon, kehonhallinnan ja venyvyyden kehittämistä. Valmentajina toimivat Martti Soininen ja Jali Repo.

 

– Edistyneet ja kilparyhmä

Keskiviikkoisin klo 18-19:30 (matto 3)

Harjoittelija siirtyy edistyneiden ryhmään, kun valmentaja katsoo tämän osaavan alkeis-, perus- ja jatkokurssin tekniikat riittävän hyvin. Tämän jälkeen harjoittelija pystyy itse vaikuttamaan harjoittelunsa sisältöön ja keskittymään itseään eniten kiinnostaviin osa-alueisiin. Valmentajana toimii Mirella Lehtiö.

 

AKROBATIA

Maanantaisin klo 19:30-21 Liikuntakeskus Alfan VOIMISTELUTILASSA. Akrobatia on ITSENÄINEN kurssi, jolle voi osallistua, vaikka ei harjoittelisi wushua. Wushun perusteiden hallinta on kuitenkin suotavaa.

Kurssimaksu 20 € + rannekemaksu. Jos osallistut jollekin wushu-kurssille, voit osallistua akrobatiaan pelkällä rannekemaksulla.

Ilmoittaudu etukäteen osoitteeseen valmentajat@twks.fi, jotta osaamme odottaa sinua portilla.

Kurssilla harjoitellaan perusakrobatiaa aina kärrynpyöristä erilaisiin voltteihin sekä wushulle tyypillisiä hyppypotkuja ja vaikeusliikkeitä (nandu). Harjoittelussa huomioidaan harjoittelijoiden lähtötaso. Kurssilla harjoitellaan myös kehonhallintaa, lihaskuntoa ja venyvyyttä. Valmentajina toimivat Timo-Ilkka Leikas ja Markus Pesonen.

 

LIIKUNTARANNEKE

Liikuntakeskus Alfassa on käytössä kulkuportti, joka toimii liikuntarannekkeella. Rannekkeen voi ostaa Impivaaran uimahallista (Uimahallinpolku 4) sen jälkeen, kun seura on ilmoittanut kurssilaisen tiedot liikuntapalvelukeskukselle. Jos sinulla on jo valmiiksi Turun kaupungin liikuntaranneke, voit käyttää samaa ranneketta myös Alfassa, kunhan se on ensin rekisteröity sinne. Tätä varten sinun tulee ilmoittaa valmentajallesi rannekkeen numero. Rekisteröimisessä voi mennä muutama päivä.

Rannekkeelle ladataan kerralla 10 käyntiä (20 €). Ensimmäisen lataus tehdään Impivaaran uimahallissa. Myöhemmät lataukset voi tehdä netissä verkkopankkitunnuksilla. Tällöin ranneke latautuu portilla, kun käytät sitä seuraavan kerran. Lataus tulee tehdä muutama tunti etukäteen, jotta se ehtii kirjautua järjestelmään ja ranneketta tulee käyttää viimeistään 14 päivän kuluessa latauksesta.

Ranneke maksaa 8 € ja yksi käyntikerta 2 €. Alle 20-vuotiaille käyttö on ilmaista. Juniorikurssilaisten rannekkeissa on saattajaominaisuus eli samalla rannekkeella pääsee myös saattaja harjoittelijan jälkeen. Saattaja ei kuitenkaan saa tulla harjoittelemaan.