Turun Wushu Kungfu Seura ry

Eka viikko reissua takana

Hyvää juhannusta kaikille ja terveiset Kiinasta!

Nettiyhteys ei ole ollut mikään paras mahdollinen, tietokoneella ei käytännössä pääse nettiin. Ei siis olla pystytty päivittämään kuulumisia halutulla tavalla.

Eka viikko reissua takana, ni aattelin päivitellä hieman kuulumisia puhelimen kautta.

Ekat päivät mentiin kovaa vauhtia eteenpäin sarjojen kanssa. Parissa päivässä oltiin kerrattu punanen nyrkki, tong bei quan, perusharjoitukset ja 5 eläimen sarja. Loppu viikko käytettiin uuden shaolin-sarjan harjoitteluun. Tiistain jälkeen tosin harjoittelijoiden lihakset alkoivat antaa omaa vastusta intensiiviseen treenaamiseen.

Sää täällä on ollut vaihtelevaa. La-ti oli tosi paahtavaa hellettä, 38*C. Keskiviikkona satoi ja koulun yli meni ukkosmyrsky. Torstaista eteenpäin on ollut siedettävän lämpöistä, ~30*C.Tänään lauantaina päättyy sunnuntaista alkanut treeniviikko. Aamutreenit (45min juoksulenkki koulun muiden oppilaiden kanssa) ollaan skipattu suosiolla. 6:40 aamupalalle herääminen ja päivän muut treenit on riittäny toistaiseksi. Huomenna olis tarkoitus käydä Shaolinin temppelillä kattelemassa. Ja maanantaina jatkuu taas treenit.