Turun Wushu Kungfu Seura ry

Kesäleiri / summer camp 18.-23.7.

Muistakaa huomenna alkava toinen kesäleiri. Treenit aamuisin ma-la klo 9:30-12 ja iltaisin ma-pe klo 17-19. Ma-pe aamutreenit ovat Alfassa, loput treenit ovat puistossa. Leiri on jäsenille maksuton lukuun ottamatta rannekemaksua Alfaan, eikä ilmoittautumista tarvita. Vaikket pääsisi kaikkiin treeneihin niin tule ainakin niihin joihin pääset. Normaalit kesätreenit on ensi viikolla peruttu. Lauantai-iltana on illanvietto myöhemmin ilmoitettavassa paikassa. Illanviettoon ovat tervetulleita myös ne, jotka eivät pääse osallistumaan leirille.

Remember the summer camp which will start tomorrow. Morning trainings Mon-Sat at 9:30-12 and evening trainings Mon-Fri at 17-19. Mon-Fri morning trainings are at Alfa, rest of the trainings are at the park. Camp is free for the members excluding the entry to Alfa. If you can’t make it to all of the trainings, just come to those you can. Normal summer trainings are cancelled this week. On Saturday evening there will be party in a place announced later. You can come to the party even if you can’t make it to the camp.